Aspergeontbijt: stralende netwerkochtend

Nieuws geplaatst op: 
6 juni 2014

Op vrijdag 6 juni heeft Niëns Horeca in samenwerking met het AspergeGilde en het VarkensGilde een zeer geslaagde tweede editie van het asperge-ontbijt georganiseerd. De ochtend begon rond 7.00uur met een korte excursie op het aspergebedrijf van Hans en Marianne van Rijswijck. Via de koeienstal kwamen de gasten vervolgens uit bij de prachtige ontbijtlocatie. Met uitzicht over het aspergeveld, genietend van de stralende zon en een heerlijk ontbijt ontstond een unieke netwerkgelegenheid.

De ruim zeventig aanwezigen genoten van een goed verzorgd ontbijt met heerlijke asperge- en varkensvleesgerechten. De locatie bij gastbedrijf van Rijswijck in combinatie met de stralende zon zorgde voor een sfeervolle ambiance. Na het ontbijt werd door Drops een korte asperge & varkens quiz georganiseerd. Na een negental vragen kwam Patrick Janssen, toevallig ook de projectleider van het VarkensGilde, als winnaar uit de bus. Hij mocht twee flessen aspergewijn in ontvangst nemen.

De organiserende partijen kijken terug op een zeer geslaagde editie. De goede opkomst en het prachtige weer hebben hier een bijzondere bijdrage aan geleverd. 

Klik hier om de foto's te bekijken.