Open dag en opening nieuwe stallen Theelen Fokvarkens

Nieuws geplaatst op: 
9 januari 2014

Climate control in nieuwe varkensstal draagt zorg voor welzijn en gezondheid varkens

Nadat Theelen Fokvarkens in 2013 het fokbedrijf in Beringe heeft uitgebreid naar 600 zeugen, is het nu zover dat in Koningslust de uitbreiding met een opfok/vleesvarkensstal nagenoeg gerealiseerd is. Bij Theelen Fokvarkens staat het welzijn en de gezondheid van het varken continue voorop, hiervoor zijn in de nieuwe stal diverse innovatieve technieken toegepast. John en Jack Theelen bieden u graag de kans om een kijkje te komen nemen in hun nieuwe, moderne varkensstal, gelegen aan de Poorterweg in Koningslust.  Op 17 en 18 januari a.s. houden ze een Open Dag van 13.00uur tot 17.00uur. Op vrijdag 17 januari vanaf 19.00uur is het bedrijf opengesteld voor collega varkenshouders.

Jack en John Theelen ontvangen u graag tijdens deze Open Dag(en) en beantwoorden graag uw vragen! U bent van Harte Welkom! Het adres is Poorterweg 110 in Koningslust. 

Download hier de uitnodiging

Theelen Fokvarkens is een proactief subfokbedrijf dat wordt gerund door de broers Jack en John Theelen. Het bedrijf is in 1974 opgericht in Beringe en in 1994 uitgebreid met een vestiging in Koningslust. Theelen Fokvarkens is een proactieve speler in de varkenshouderij die continue bezig is met innovaties en verbeteringen; steeds op zoek naar datgene wat het beste is voor de varkens, omgeving en organisatie.

Meer informatie over Theelen Fokvarkens vindt u op www.theelenfokvarkens.nl.