Asperge(s)hopdag 2013 groot succes!!

Nieuws geplaatst op: 
16 mei 2013

Plein van de Smaak presenteerde de Smaak van Peel en Maas

De Asperge(s)hopdag die op 9 mei jl. werd georganiseerd in het centrum van Panningen was een groot succes! Duizenden bezoekers maakten kennis met de Smaak van Peel en Maas op het Plein van de Smaak, waartoe het Raadhuisplein deze dag was omgetoverd. Het VarkensGilde was een van de trotse standhouders op de Asperge(s)hopdag.

In het kader van de Regio van de Smaak, waartoe onze regio in 2013 is uitgeroepen, is de Asperge(s)hopdag dit jaar vanuit een uniek en breed karakter georganiseerd. Een dag in het teken van Smaak.

Er was dan ook van alles te doen op het Plein van de Smaak; een kookbattle, de traditionele aspergeschilwedstrijden, taste station en enthousiaste standhouders, waaronder het VarkensGilde, die de vele bezoekers kennis lieten maken met hun innovatieve en regionale producten. En ook de kinderen hebben zich goed vermaakt in het maïszwembad, en door de activiteiten die Limburgs Uitje en Cultuurpad op het plein organiseerden. Dit alles onder het genot van live muziek, een aspergehapje en bijpassende drankjes.

Bekijk hier de foto's.