VarkensGilde deelnemer Asperge(s)hopdag

Nieuws geplaatst op: 
11 april 2013

Op Hemelvaartsdag, 9 mei a.s. wordt de vierde editie van de Asperge(s)hopdag georganiseerd. Het Raadhuisplein wordt omgetoverd tot het Plein van de Smaak en is geheel gevuld met verrassende creatieve en vooral lekkere presentaties van producten uit de streek.

Het VarkensGilde Peel en Maas is een van de deelnemers die zich trots presenteren op het Plein van de Smaak.

De samenwerking tussen regionale partijen zorgt met een gezamenlijk assortiment van o.a. verse asperges, biologische frambozenproducten, kazen, geitenkaas, kersen, stoofpeertjes, aspergebitterballen, kolen, unieke tomatensoorten, bloemen uit zorgtuinderij, aardbeien, bietjes, radijsjes, geweckte asperges, jam, wijnen, schepijs en varkensvlees voor een unieke presentatie van de “Smaak van Peel en Maas”.

En heeft u al eens een asperge rug midden in het centrum gezien? Asperges in een boom zien hangen? Of in een maïsballenbak gezeten? Laat u verrassen tijdens de Asperge(s)hopdag! Wij laten u, samen met de andere deelnemers, trots kennis maken met heerlijke en innovatieve producten uit de regio Peel en Maas.

En er is nog meer! In de veldkeuken wordt een kookbattle gehouden met hobbykoks, er zijn promotietuintjes voor SmaakMakers, DOK6 en De Garde verzorgen heerlijke aspergehapjes en natuurlijk wordt er ook voor een bijpassend drankje gezorgd. 

Ook voor de kinderen biedt de Asperge(s)hopdag leuk vertier: er zijn springkussens en Limburgs Uitje zorgt voor enkele verrassende activiteiten voor de kinderen.

Kom 9 mei a.s. tussen 11.00 en 17.00uur naar het centrum van Panningen en Beleef de Smaak van Peel en Maas op de Asperge(s)hopdag 2013! Want dit mag u niet missen!