Asperge(s)hopdag

donderdag, 17 mei, 2012 - 12:00 - 17:00

De locatie van de Asperge(s)hopdag op 17 mei is het gezellige winkelcentrum van Panningen. Tussen 12.00 en 21.00uur kunt u terecht voor een uitgebreid programma, gericht op eten, koken, genieten en spelen. Met als centraal product: verse asperges van Peel en Maas bodem! Te koop in de vorm van allerhande hapjes, maar ook ter plekke geschild om mee te nemen naar huis. Verder kunnen de bezoekers winkelen en genieten van muziek en drankjes op de terrasjes.

Het Raadhuisplein zal omgetoverd worden tot een zogeheten Eetbare Straat. Twee rijen tafels zullen vol staan met tal van verrassende producten die de tuinbouw in de gemeente Peel en Maas te bieden heeft. Regionale bedrijven en organisaties, waaronder het VarkensGilde, presenteren zich op verrassende en unieke wijze. Bezoekers kunnen proeven en de gezellige sfeer beleven. 

Bij DOK6 komt een loungetent, met onder andere een viplounge en aspergehapjes. Vanaf het terras kunnen de mensen genieten van muziek op een podium. Dit onderdeel van het programma is een coproductie van DOK6 en Kookstudio De Garde.

Bij de organisatie van de Asperge(s)hopdag zijn de volgende partijen betrokken: AspergeGilde Peel en Maas, Cultuurpad, Dok6, Centrummanagement Panningen, Winkeliersvereniging Panningen, Kookstudio De Garde.