Asperge-ontbijt

vrijdag, 6 juni, 2014 - 07:15 - 09:30

Op vrijdag 6 juni a.s. wordt de tweede editie van het asperge-ontbijt georganiseerd, dit keer bij het aspergeveld van de Familie van Rijswijck in Beringe. Een asperge-ontbijtsessie met uitzicht op het aspergeveld, (hopelijk) genietend van een opkomende zon en een heerlijk verzorgd ontbijt, met aspergerechten en dit jaar ook gerechten met varkensvlees. Een beter begin van de dag is er toch niet?

Aanmelden
Komt u ook? Meld u uiterlijk donderdag 29 mei aan via info@nienshoreca.nl. De kosten voor deelname aan de ontbijtsessie op vrijdag 6 juni bedragen € 22,50 per persoon (incl. diverse dranken).  Voor meer informatie of vragen kunt u een kijkje nemen op www.aspergegildepeelenmaas.nl of bellen naar 077 707 4212.

Uitleg asperge-ontbijt
Het asperge-ontbijt is ontstaan vanuit de samenwerking tussen Niëns Horeca en het AspergeGilde Peel en Maas. Na een geslaagde editie in 2013, de positieve reacties en het enthousiasme uit diverse hoeken is besloten dit evenement in 2014 weer te organiseren. Inmiddels heeft ook het VarkensGilde Peel en Maas zich aangesloten bij de organisatie van dit bijzondere ontbijt.

Tijdens het asperge-ontbijt wordt op unieke wijze een informele netwerk-omgeving gecreëerd voor relaties van het AspergeGilde, het VarkensGilde, Niëns Horeca, regionale ondernemers en overige geïnteresseerden. Het programma start om 7.15 uur met een rondleiding op het aspergebedrijf van de Familie van Rijswijck, gelegen aan Koelenweg 3 in Beringe. Om 7.45 uur is het ontvangst op het aspergeveld voor het ontbijt. Naast het culinaire gedeelte heeft het ontbijt ook nog een informatief tintje. Om 9.30 uur zal het ontbijt worden afgesloten.

Laat u op vrijdag 6 juni a.s. verrassen met een goed verzorgd asperge-ontbijt! Het belooft een unieke ervaring te worden, een mooie culinaire ontmoeting!

We zien u graag op het aspergeveld!